YO LA TENGO Live in Beograd, Dom omladine, 12.05.2018

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота 12.05.2018

во 7 часот.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот.

(Дом омладине, Центар на Белград)

Слободни 5-6 часа  за слoбодна туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 21 часот, (отварање на вратите во 20).

Собирање на групата по завршувањето на концертот некаде околу полноќ и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 13.05.2018 во раните утрински часови.

Цените и условите од програмата важат при минимум од 15 патници

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА

НАШАТА ФЕЈСБУК СТРАНИЦА